به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، نشست تخصصی تبیین اولویتهای تمدنی ۱۲ گانه (در مقایسه با آرمانهای ۱۷ گانه سند توسعه پایدار ۲۰۳۰) صبح امروز به همت اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین کشوری دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی و جمعی از نخبگان و اساتید حوزوی و دانشگاهی استان خوزستان در تالار امام رضا(ع) شهرک نفت اهواز برگزار شد.
در این نشست تخصصی حجت الاسلام و المسلمین کشوری، اظهار داشت: اگر بخواهیم در حوزههای مختلف رشد کنیم، باید به اصل جامعیت اسلام و آیات و روایات معصومین رجوع کنیم، به عنوان مثال همه انبیای الهی کشاورزی میکردند و مدیریت آب و دفع آفات را بلد بوده و تفکرات مفیدی در حوزه بذر داشتند.
وی افزود: من سئوالی از مسئولین حوزه کشاورزی کشور دارم و آن این است که وقتی امیرالمومنین(ع) در حوزه کشاورزی، باغداری و مدیریت آب ایدههای موفقی داشتند و همین الان آب بخش قابل توجهی از شهر مدینه به وسیله مدیریت آبی که ایشان انجام داده تأمین میشود، چرا ما باید در جامعه اسلامی برای حل مشکلات آب و حوزه کشاورزی به تفکر دیگران رجوع کنیم؟
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی، بیان کرد: سئوال دیگر بنده از سازمان برنامه و بودجه این است که مگر راه حلهایی که تا الان به تقلید از سازمانهای بین المللی انجام دادهاید موفق بوده که به این تقلید شوم خود ادامه میدهید؟
وی خاطرنشان کرد: ما باید به سمت طرح تفکرات جدید برویم ولی متأسفانه بعضیها در حوزههای مختلف در برابر طرح تفکرات جدید مقاومت میکنند.
حجت الاسلام و المسلمین کشوری، اظهار کرد: مواجهه ما با این نوع افراد، یک مواجهه نرم است و این مواجهه به نظر بنده شاهراه حل مشکلات در جمهوری اسلامی خواهد بود.
وی تصریح کرد: نخبگان و اساتید حوزوی و دانشگاهی استان خوزستان، از شما خواهش میکنم با مقلدان سازمان ملل در استان خود وارد مباحثه شده و درباره راه حلهای جدید مرتبط با اداره جامعه با آنها گفتوگو کنید و اینگونه نباشد که هر وقت یک تئوری بین المللی به شما پیشنهاد شد، تحت این عنوان که این یک کار کارشناسی شده است راحت آن را بپذیرید.
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی، خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی بعد از انقلاب اسلامی یاد گرفتیم که دو نوع کار کارشناسی برای حل مسائل متصور است، یکی کار کارشناسی که مبتنی بر آیات و روایات و تفکر دینی است و دیگری کار کارشناسی که مبتنی بر تفکر پوزیتیویسمی و اسناد بین المللی است.
وی یادآور شد: بر این باوریم که ادامه تقلید از سازمان ملل و سند ۲۰۳۰ چالشهای مردم را زیادتر خواهد کرد.
حجت الاسلام و المسلمین کشوری، گفت: در حوزه سلامت کشور هم ما همین چالش را داریم، بنده از وزیر بهداشت و اطباء کشور دعوت میکنم که مستقل از سازمان who به سلامت مردم ایران فکر کنند، چرا که این سازمان یک سازمان صهیونیستی بوده که دچار فقر دانشی در حوزه یشگیری از بیماری استف مادامی که اطبای ما گزارشهای این سازمان را مطالعه میکنند، نمیتوانند مسئله پیشگیری از بیماری را در جامعه حل کنند و لذا باید حتماً به دنبال راهحلهای جدیدی باشند.
وی تصریح کرد: با اینکه اطباء داخل کشور و دوستان وزارت بهداشت زحمت فراوانی میکشند، بیمارستان میسازند، داروهای جدید میسازند و در اختیار مردم قرار میدهند، ولی در نهایت بیماریهای کشور کاهش پیدا نمیکند که دلیل آن به نظر بنده این است که وزارت بهداشت اصرار دارد که آقای خود را در بهداشت کشور، سازمان صهیونیستی who قرار دهد!!
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی، یادآور شد: از اطبای کشور دعوت میکنم که به پزشکی جدید که قدرت پیشگیری از بیماری را دارد، فکر کنند، بنده این پیشنهاد را همواره در جلساتی که در استانها حضور پیدا میکنم مطرح میکنم که اطبای دلسوز کشور میتوانند از دانش پزشکی موجود در حوزه علمیه قم استفاده کرده و مسئله پیشگیری از بیماری را در جامعه گسترش دهند.
وی اظهار کرد: نباید تصور کنیم دانش فقط در کمبریج و ماساچوست و استنفورد وجود دارد، اتفاقاً دانش خطا ناپذیر و تجربه پس داده انبیا، مرکزش حوزه علمیه قم است و به این دلیل باید چشمها رو شست و به شکل دیگری مسائل را دید.
وی به بیان اولویتهای تمدنی ۱۲ گانه در مقایسه با آرمانهای ۱۷ گانه سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ پرداخت.
انتهای پیام. /